Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 79,00
€ 60,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Τo παιχνίδι αλλάζει με τα αθλητικά γυαλιά Τrieye. Με έναν ενσωματωμένο και προσαρμόσιμο καθρέφτη, θα σας δώσουν μια εντελώς διαφορετική οπτική, είτε στο ποδήλατο, είτε στο τρέξιμο.
Ο μπλε φακός παρέχει μια χαλαρωτική απόχρωση ελευθερίας, άψογη καθαρότητα, και μέγιστη προστασία από τις αντανακλάσεις. Πλούσιο δυνατό βαθύ μπλε. Σαν το αιγαίο το πέλαγος το ανταριασμένο.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπορείτε με μια ματιά να κοιτάξετε στον καθρέφτη, και να δείτε αν το πέλοτον σας ακολουθεί ακόμα, αν κάποιος ετοιμάζεται να σας κάνει προσπέραση, ή αν εκείνο το αυτοκίνητο πίσω σας παραμένει σε απόσταση ασφαλείας, χωρίς να χρειάζεται να κοιτάτε πάνω από τον ώμο σας, σαν κυνηγημένοι. Σίγουρα, κάνουν την ποδηλασία πολύ πιο ασφαλή, αλλά και με στυλ.

Ο σκελετός τους είναι φτιαγμένος από ΤR90, ένα θερμοπλαστικό υλικό που είναι απίστευτα ανθεκτικό, ελαστικό, και ελαφρύ. Οι σκελετοί φτιαγμένοι από το TR90 είναι επομένως εξαιρετικά άνετοι, γιατί το υλικό λυγίζει και προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του προσώπου σας, είτε είστε ο Πινόκιο, ή ο Συρανό ντε Μπερζεράκ, ή και η Μπριζιτ Μπαρντό. Για μέγιστη άνεση και προσαρμογή διαθέτουν ελαστικό ανατομικό στήριγμα μύτης.

Οι φακοί είναι ανθεκτικοί και αχάρακτοι, φτιαγμένοι από πολυκαρβονικό υλικό. Με πλήρη UV προστασία (UV400), κατηγορίας 3.

Ο μπλέ φακός παρέχει μια χαλαρωτική απόχρωση ελευθερίας, άψογη καθαρότητα, και μέγιστη προστασία από τις αντανακλάσεις. Πλούσιο δυνατό βαθύ μπλε. Σαν το αιγαίο το πέλαγος το ανταριασμένο.

Τι περιέχεται στη συσκευασία;

Σκελετός TriEye light frame (TR90), Φακοί με καθρέφτη, Προστατευτική Θήκη μεταφοράς TriEye, Πουγκί μικροϊνών, Πανάκι μικροϊνών και Οδηγίες Χρήσης

trieye size guide

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση