Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 79,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Το νέο μοντέλο TriEye™ είναι μια περαιτέρω εξέλιξη των καινοτόμων σπορ γυαλιών με καθρέφτη πίσω όψης. Αυτό σημαίνει νέα πρότυπα ασφάλειας στην κυκλοφορία και μοντέρνο σχεδιασμό με μεγάλους πανοραμικούς φακούς.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το νέο μοντέλο TriEye™ είναι μια περαιτέρω εξέλιξη των καινοτόμων σπορ γυαλιών με καθρέφτη πίσω όψης. Αυτό σημαίνει νέα πρότυπα ασφάλειας στην κυκλοφορία και μοντέρνο σχεδιασμό με μεγάλους πανοραμικούς φακούς. Οι νέοι φακοί XXL παρέχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και δίνουν στο μάτι μια πιο άνετη θέα στον καθρέφτη. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο (TriEye PRO), το μέγεθος του νέου προσαρμοσμένου καθρέφτη δίνει στο μάτι μια πιο άνετη θέα. Έτσι, τόσο οι σπορ όσο και οι αστικοί ποδηλάτες επωφελούνται από την ασφαλή θέα προς τα πίσω και την καθαρή θέα προς τα εμπρός.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου TriEye View είναι η βιωσιμότητα των γυαλιών. Το νέο μοντέλο TriEye™ ολοκληρώνει μια κομψή σχεδίαση που περιλαμβάνει φακούς καπνού, δίνοντας στο μάτι ένα προστατευτικό και άνετο αποτέλεσμα. Τα ελαφριά γυαλιά 32 γραμμαρίων προσφέρουν βέλτιστη εφαρμογή χάρη στο αποτυπώσιμο επίθεμα κροταφιού και μύτης, την προστασία UV400 και την αντιθαμβωτική επίστρωση.

Με την αγορά του νέου View SPORT BASIC περιλαμβάνονται τα γυαλιά με σκελετό, οι φακοί χρώματος γκρι, σακουλάκι από ύφασμα με μικροΐνες, μια θήκη καθώς και ένα πανί καθαρισμού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Βάρος: 30γρ
  • Προστασία UV: UV400 (100% Προστασία με όλα τα γυαλιά)
  • Υλικό Σκελετού: Grilamid TR90
  • Υλικό Φακών: Πολυκαρβονικό
  • Υλικό Καθρέφτη: Πολυκαρβονικό

trieye size guide

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση