Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 38,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Μικρό αλλά ανθεκτικό, το φανάρι Stix Sport θα καταπλήξει. Αρκετά φωτεινό για χρήση μόλις πέσει το σκοτάδι σε μια κίνηση, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο με ένα φανάρι που βελτιώνει την ορατότητα και την ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με έως και 95 lumens φωτός σε ευρεία δέσμη που μπορεί να φανεί από πολλές κατευθύνσεις, όλοι θα σας δουν να έρχεστε.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

49117-1300


Μικρό αλλά ανθεκτικό, το φανάρι Stix Sport θα καταπλήξει. Αρκετά φωτεινό για χρήση μόλις πέσει το σκοτάδι σε μια κίνηση, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο με ένα φανάρι που βελτιώνει την ορατότητα και την ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με έως και 95 lumens φωτός σε ευρεία δέσμη που μπορεί να φανεί από πολλές κατευθύνσεις, όλοι θα σας δουν να έρχεστε. Οι έξι λειτουργίες του, παρέχουν πολλές επιλογές για ημέρα ή νύχτα, ενώ ο χρόνος λειτουργίας είναι έως 13,5 ώρες, ανάλογα με τη λειτουργία που επιλέγετε. Τέλος, η φόρτιση της μπαταρίας είναι εξαιρετικά εύκολη χάρη στο ενσωματωμένο USB που εξαλείφει την ανάγκη για καλώδιο.

  • Φωτεινότητα 35 έως 95 lumens.
  • Φακός Fresnel για μέγιστη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις.
  • 1,35 έως 13,5 ώρες χρόνου λειτουργίας.
  • Φόρτιση σε θύρα USB οποιουδήποτε φορητού υπολογιστή ή φορτιστή τηλεφώνου σε δύο ώρες (δεν χρειάζονται επιπλέον καλώδια).
  • Το εύκαμπτο σύστημα στερέωσης λειτουργεί με τιμόνια και σωλήνες καθίσματος από 22,2mm έως 35mm σε διάμετρο, καθώς και τα περισσότερα στηρίγματα καθισμάτων (Η βάση με ιμάντα Aero διατίθεται ξεχωριστά).
  • Οι έξι λειτουργίες περιλαμβάνουν: Steady High (70 lumens), Steady Low (35 lumens), Power Surge (70 lumens), Power Flash (95 lumens), Disco Flash (35 lumens), Eco Flash (35 lumens).
  • Ένδειξη στάθμης φόρτισης μπαταρίας με κόκκινο / πράσινο φως.
  • Πρόσθετες επιλογές για την τοποθέτηση με βάσεις που διατίθενται ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση