Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 16,90
In Stock

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Αυτή η κρέμα είναι σχεδιασμένη για να προστατεύει το δέρμα σας από τα νερά και τη λασπουριά. Δεν βασίζεται στο πετρέλαιο, και δεν θα βλάψει το ύφασμα των ρούχων σας. Είναι επίσης πιο εύκολη στο καθάρισμα, απλά με σαπούνι και ζεστό νερό.

8800102-001UNI


Η Castelli αναπτύσσει τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, προσαρμόζοντας τα συστατικά και δοκιμάζοντας τις διάφορες εκδοχές σε μια μεγάλη γκάμα αναβατών. Η συνεργασία της με ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος επέτρεψε στην Castelli να αναπτύξει μοναδικά προϊόντα διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι φόρμουλες των προϊόντων είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς.

Η Castelli δοκίμασε πολλές διαφορετικές εκδόσεις των κρεμών για να πετύχει ακριβώς τη σωστή απόδοση. Μια ομάδα ποδηλατών σε τυφλά τεστ δοκίμασε αυτές τις κρέμες μαζί με προϊόντα κορυφαίων ανταγωνιστών και οι τελικές εκδοχές των προϊόντων Linea Pelle ήταν τα προϊόντα πρώτης επιλογής σε αυτές τις δοκιμές για όλους σχεδόν τους δοκιμαστές.

Η Castelli καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αποφύγει οποιαδήποτε συστατικά που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα ή να καταστρέψουν τα τεχνικά υφάσματα ποδηλασίας. Πολλά από τα συστατικά είναι φυσικά, αποφεύγοντας τυχόν συνθετικά συστατικά που σχετίζονται με πιθανά προβλήματα υγείας. Σημαντική όμως είναι και η συσκευασία. Τα σωληνάρια διευκολύνουν τη λήψη ακριβούς ποσότητας κρέμας και είναι πιο υγιεινά από τα βαζάκια. Το μέγεθος των 100 ml σημαίνει ότι μπορείτε πάρετε τα προϊόντα στις χειραποσκευές σας σε περίπτωση αεροπορικού ταξιδιού.

  • Αδιάβροχη κρέμα που δημιουργεί ένα φράγμα ενάντια στο νερό, τον άνεμο και το κρύο
  • Μη πετρελαϊκά, φυσικά φυτικά συστατικά (57%) δεν βλάπτουν τα συνθετικά υφάσματα
  • Εφαρμόστε στο δέρμα πριν την ποδηλασία

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση