Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 16,90
Μόνο 1 σε απόθεμα

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Αυτή η κρέμα δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς, που αναζωογονεί τους μύες τις κρύες ημέρες, και ανακουφίζει από τα πιασίματα. H Castelli χρησιμοποίησε κυρίως φυσικά συστατικά για να δημιουργήσει μια δυνατή αίσθηση ζεστασιάς, αλλά χωρίς το κάψιμο που νιώθουμε συχνά με τη χρήση παρόμοιων θερμαντικών προϊόντων.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

8800101-001UNI


Αυτή η κρέμα δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς, που αναζωογονεί τους μύες τις κρύες ημέρες, και ανακουφίζει από τα πιασίματα. H Castelli χρησιμοποίησε κυρίως φυσικά συστατικά για να δημιουργήσει μια δυνατή αίσθηση ζεστασιάς, αλλά χωρίς το κάψιμο που νιώθουμε συχνά με τη χρήση παρόμοιων θερμαντικών προϊόντων. Φυσικά και αυτή η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για την Foul Weather Cream που είναι για αγώνες, σε κρύες και βροχερές συνθήκες.

Η Castelli αναπτύσσει τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, προσαρμόζοντας τα συστατικά και δοκιμάζοντας τις διάφορες εκδοχές σε μια μεγάλη γκάμα αναβατών. Η συνεργασία της με ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος επέτρεψε στην Castelli να αναπτύξει μοναδικά προϊόντα διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι φόρμουλες των προϊόντων είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς.

Η Castelli δοκίμασε πολλές διαφορετικές εκδόσεις των κρεμών για να πετύχει ακριβώς τη σωστή απόδοση. Μια ομάδα ποδηλατών σε τυφλά τεστ δοκίμασε αυτές τις κρέμες μαζί με προϊόντα κορυφαίων ανταγωνιστών και οι τελικές εκδοχές των προϊόντων Linea Pelle ήταν τα προϊόντα πρώτης επιλογής σε αυτές τις δοκιμές για όλους σχεδόν τους δοκιμαστές.

Η Castelli καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αποφύγει οποιαδήποτε συστατικά που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα ή να καταστρέψουν τα τεχνικά υφάσματα ποδηλασίας. Πολλά από τα συστατικά είναι φυσικά, αποφεύγοντας τυχόν συνθετικά συστατικά που σχετίζονται με πιθανά προβλήματα υγείας. Σημαντική όμως είναι και η συσκευασία. Τα σωληνάρια διευκολύνουν τη λήψη ακριβούς ποσότητας κρέμας και είναι πιο υγιεινά από τα βαζάκια. Το μέγεθος των 100 ml σημαίνει ότι μπορείτε πάρετε τα προϊόντα στις χειραποσκευές σας σε περίπτωση αεροπορικού ταξιδιού.

  • Θερμαντική κρέμα δέρματος
  • Δημιουργεί μια αίσθηση θερμότητας στο δέρμα
  • Εφαρμόστε απευθείας στα πόδια λίγα λεπτά πριν την ποδηλασία
  • Ξεπλύνετε τα χέρια μετά την εφαρμογή
  • Περιέχει 80% φυσικά συστατικά

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση